Alla inlägg den 6 april 2017

Av Åsa Billefält - 6 april 2017 08:48

I morgon är det fredag! Och påsklovet är i faggorna. Skönt med lite ledighet för dottern. Och jag får somna om när maken gått opp. Men det är nästa vecka. Det återstår ju ett par dagar av denna.
I dag ska jag baka upp jästen som blev över efter saffransbaket. Glutenfria vaniljbullar tänkte jag. Jag behöver praktisera på att baka glutenfritt. Det finns väl en uppsjö om man googlar? Men trots att jag tycker om att läsa så är det tråkigt på grund av FAKTA. Det är sååå tråkigt att läsa fakta och det trots att mitt stora intresse; min passion är att baka! Learning by doing är mer min grej.
I kväll kommer <3 maken hem; han var ute på galej efter jobbet igår. Då ska jag och Midna möta honom. Förhoppningsvis blir det en ansenlig sträcka. Hon har sedan någon vecka tillbaka börjat lägga sig på promenaderna. Rätt som det är tar det tvärstopp. Det är alltid när vi har vänt om för att gå tillbaka. Hon har blivit så tjurig den sista tiden. Först tänkte vi att det var löp på G; då är hon väldigt tjurig och väldigt trött. Jag har klämt och känt för att se om hon hade ont i t ex ett ben men nej, ingen reaktion. Maten minskades eftersom hennes midja inte är så som den ska vara. Den går inte ihop trots mindre mat och mindre godis. Jag har fått tid hos veterinären för att kolla sköldkörteln. Mina föräldrar hade en liten Münsterländer som blev väldigt trött, ökade i vikt och lite småtjurig; hon hade nedsatt funktion av sköldkörteln. Om det visar sig att Midnas sköldkörtel fungerar som den ska så får vi diskutera vidare om nästa steg. För det HÄR är inte vår älskade vovve.

Presentation


Billefalts

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggportalen

Gästbok

Katt


Ovido - Quiz & Flashcards