Alla inlägg den 22 augusti 2017

Av Åsa Billefält - 22 augusti 2017 17:43

I lördags blev dottern överraskad! Maken åkte in till stan för att bland annat komphandla. Månader av hemlighetsmakeri var till ända! Äntligen! Min vän med stort V tillika dotterns gudmor från Östergötland klev in genom dörren. Det var nog årets höjdpunkt för dottern. Hon är ju även gudmor åt Athena, Eros och Midna ;-)! De är hennes pälsgudbarn...
Så kul att träffa henne! Synd bara att jag var risig. Vi drack lite vin, förberedde inför söndagen och pratade.
Söndagen började fyra på natten med frossa. Täcke och filt; jag frös så jag skakade! Somnade och vaknade när klockan vrålade. En dusch och jag kände mig något fräschare men fortfarande matt. En alvedon slank ned ungefär en timme innan vi skulle vara i kyrkan så jag skulle orka med högmässan.
Det var en fin högmässa med konfirmanderna som läste texter och redovisade Krakow-resan. De hade bilder och de läste bildtexter från besöket i Auschwitz-Birkenau, förintelselägret från andra världskriget. Porten in kallades Dödens port. De har jobbat med ett mycket viktigt ämne under deras träffar, alla människors lika värde.
Eftersom jag var så förkyld avstod jag från nattvarden, jag orkade inte ens gå fram för att få välsignelsen.
Efteråt bjöd vi på lunch, tacos. Och fika med daimtårta, som Gudmor var snäll att fixa då jag inte kunde. Min bror var snäll som gick i genom pianot.
Fina presenter fick hon: krucifix+kedja, klocka, pengar, armband med en G-klav, presentkort.
Jag kände mig skapligt pigg då jag körde dotterns gudmor till tåget. Men hemma säckade jag ihop.
Vete tusan vad jag åkt på! Men någon vanlig förkylning är det inte. Någon influensa med tanke på febertoppar och smärta i leder och muskler. Hostan from hell och halsont som kommer och går. Nu har även ena örat börjat värka.

Presentation


Billefalts

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggportalen

Gästbok

Katt


Ovido - Quiz & Flashcards