Alla inlägg den 23 april 2014

Av Åsa Billefält - 23 april 2014 15:40

 En  runt tomten med katten! Visserligen fick jag lyfta henne och försöka få henne i rörelse med lock och pock. Hon har en förkärlek för att ligga och lata sig i solen! Bitvis var det fart på henne; smög på fåglar, hoppade efter fjärilar och klättrade upp i ett träd. Tur hon är kopplad på promenaderna! Nu är hon så trött, så trött; ligger på golvet i    och sover.

Jag passade på att vattna våra blivande grödor    samt dotterns hallonbuskar, våra rabarber och de nyplanterade växterna samt fyllde på lite vatten i fågeldammen. Fågeldammen är så grund att vattnet dunstar synligt varje dag. Ska fylla på mer sten i den och fixa några vattenväxter.

Av Åsa Billefält - 23 april 2014 12:36

Idag har jag inte så mycket lust att göra annat än läsa! Trots att vädret är kanon   har jag ingen vidare lust att gå ut och jobba i trädgården  . Sitta i soffan med en god bok lockar mer. Varför? Kanske för att jag har ont. Jag vet att man bör röra på sig vid smärta. Och det suger i lästarmen! Riktigt ordentligt. Fast det har det ju gjort i ungefär en månad nu. Jag slukar bok efter bok efter bok... Sedan kommer det en period då jag inte läser ett dugg. Men just nu är jag inne i ett stim; bokstim  ! Sitter jag i soffan och läser kan jag ju umgås med katten på samma gång! Jag kan unna mig en dag ledigt; jag är ju aldrig ledig. Fast en del skulle nog påstå att jag alltid är ledig! Jag utför min plikter i hushållet så jag kan nog falla offer för lästarmen med gott samvete någon gång  !

Av Åsa Billefält - 23 april 2014 08:55

  Det tomma kaffepaketet var inte kokkaffe utan bryggmalet. Jag skjutsade   dottern till skolan för att kunna köpa kokmalet på vägen hem.

  Väl hemma; fyller på burken och passar då på att kika ordentligt på kaffet i skafferiet, det där med bryggmalet innehåll... VAD ser jag? VAD står det på förpackningen?   KOKKAFFE. Förlåt älskade make att jag trodde du hade köpt BRYGGMALET.... Kanske ska använda lupparna mer än jag gör? Använder dem nästan enbart när jag kör bil eller är co-driver. Ja ja, vad är en bal på slottet? Även   har sina fläckar!

Nä nu ska jag läsa en stund innan jag sätter i gång med ditt & datt!   


Presentation


Billefalts

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggportalen

Gästbok

Katt


Ovido - Quiz & Flashcards