Alla inlägg den 9 september 2013

Av Åsa Billefält - 9 september 2013 15:01

  Har ägnat en del tid åt att planera och skissa på uteplatsen. De två första skisserna gjorde jag fel på     och den tredje fick jag använda tipp-ex för att korrigera misstaget. Den som känner mig kan nog, utan alltför livlig fantasi, föreställa sig min icke-glädje när jag upptäckte att det blev fel  . Önskar att vi kunde flytta idag!

Fast det är roligt att planera trädgården, det blir väl i huvudsak mitt jobb  . Jag vet hur jag vill ha det och jag brukar bolla mina idéer med   kära maken. Tyvärr går det inte att göra allt under hösten och våren samt sommaren utan några projekt ligger i framtiden. Några projekt är att bygga om duschrummet och bygga altan med utgång från vardagsrummet. Ett annat är förstukvisten. Taket måste bytas och då tänkte vi   (läs Åsa) bygga ut och om den befintliga. Jag kan ju skissa med ungefärliga mått. Vi får ju tid att mäta, det blir inget byggt i år ändå  . Alltid kul att skissa på kommande projekt. 

Av Åsa Billefält - 9 september 2013 11:31

Gott med iskallt vatten! Har "jobbat" så svetten sprutar ur både porer och öron  ! Packat tre kartonger med böcker, iväg och hämta fler banankartonger, packa, plocka ur och i diskmaskinen, vika tvätt, tvätta, packa.... Då har jag gjort mig förtjänt av att parkera min lekamen på en stol och dricka ett par glas av större modell innehållandes vatten.

Bokhyllan är snart helt tom, så gott som alla böcker är nedpackade. 

 

Vad skönt det ska bli att komma ut på landet! Vi var där och mätte i helgen; så fridfullt. Fågelsång och suset från trädkronorna istället för biltrafik och skrik samt tjutande sirener. Den medhavda matsäcken i form av kaffe och smörgås smakade extra gott där ute.

Nu är vätskepausen slut! Dags att återgå till "arbetet"!

Presentation


Billefalts

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggportalen

Gästbok

Katt


Ovido - Quiz & Flashcards