Alla inlägg den 23 september 2013

Av Åsa Billefält - 23 september 2013 13:58

  Jag har sagt det förut men det tål att upprepas: vad grejor man samlar på sig under åren! Det tog över 3 timmar att gå igenom byrån. Vad skräp! 1,5 påsar ska slängas och 1 sparas samt några grejor (katt-och hundminnessaker, dotras grattiskort osv och en del från brudutsyrseln) som jag inte lagt ned i någon påse/kartong.

Åter till skräpet... gamla gratulationskort, gamla solbrillor, brev från år 2000, gamla nagelfilar.. ja det var ju bara en bråkdel! Vad 17 har jag sparat allt detta för? Nåja, nu är de väck och byrån är tom! Den åker väl till tippen i helgen tillsammans med min gamla cykel (från 1985) som pajade härom året. Det är nyttigt att flytta, saker och ting rensas ut och förhoppningsvis kastas en hel del.   

Av Åsa Billefält - 23 september 2013 08:15

Ny vecka; nya utmaningar! Fast här är det väl knappast några utmaningar på G. Packa, packa och packa, packa... Det är tre veckor kvar nu. Tre! Herregud! Tiden rusar och lägenheten fylls med kartonger!

  maken fick med sig 11 banankartonger från Konsum i lördags. Idag ska jag tömma min byrå, den håller knappt ihop längre. Den är ju 16 år gammal så den har gjort sitt nu och ska få sluta på tippen.

Jag fick dotra att packa lite i lördags. Mmmm, just det LITE... dockserviserna. Hon har två, en hel och en som gick sönder då hon öppnade förpackningen för sex år sedan. Stackar'n, hon var så glad och ivrig att hon snubblade så porslinskopparna (utom EN) gick sönder. Hon behöll dem i alla fall. I lördags kastade hon de trasiga. Den lilla kartongen hon fick är nog i bästa fall halvfull, trots att jag ställde fram fler saker hon kunde packa. Nåja, det hon inte gör NU får hon göra senare och då är det nog inte så roligt; då blir det ingen TV, inget TV-spel och ingen dator (såvida det inte är läxor) förrän hon har packat det hon ska. Ja, jag är hård men allt ska ju packas så det är lika bra att packa det som inte används.

Jag tömde vitrinskåpet i lördags. Herregud vad saltkar! Min mor samlade på saltkar och dotra ville ha dem. Och alla glas... det stod inte ett glas och inte tio heller i vitrinskåpet. Mängden märks då det packas ned.

Nähä, om jag skulle resa på min lekamen och göra nytta; det finns ju ett rum som kan utnyttjas som kartongförråd  !

Presentation


Billefalts

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggportalen

Gästbok

Katt


Ovido - Quiz & Flashcards