Alla inlägg den 22 februari 2016

Av Åsa Billefält - 22 februari 2016 09:43

Äntligen sportlov och sovmorgon! Ääääh sovmorgon? SOVMORGON?? Nja... både ja och nej.
Katterna smet ut från dotterns rum före 6 i morse. När klockan är före 6 en måndags morgon har jag maximalt 0 humor! Särskilt om jag ska fånga katter som gömmer sig och springer upp och ned! De var relativt lättfångade som väl var.
Jag kunde ju lägga mig och somna om efter kattjakten.
Fast klockan vrålade ju direkt efter - kändes det som! 7.30 och nästa punkt på dagens schema: före-frukost-kortis. Fast vovven var inte så vidare pigg; jag kunde slöa på soffan en stund innan jag tog mig i kragen och gick en liten promenad med Midna.
Vi gick ned mot hundpensionatet och grannen hade nog precis gått där med ett par hundar. Midna nosade på backen och på alla buskar respektive småträd. När vi vände vid grannens hage tog det tvärstopp! Där doftade det riktigt mumsigt. Och så kände hon någon godare doft och drog till, jag klev snett men höll balansen som väl var. De dryga 600 m tillbaka gick i slow motion. Nosa nosa nosa... Snälla Midna man kan inte nosa på varje kvadratmillimeter... Jag passade på att messa maken att vi ville ha frulle. Men då skulle hon gå med raska steg och nosa på ett annat ställe! Nåväl vi kom hem och fick frulle.
Nu ska jag be dottern om hjälp att packa om julkartongerna. Maken och jag slet ut en massa kartonger från stora kattvinden i lördags; vi ska göra i ordning där. Rensade bland kläder som legat i kartonger sedan flytten. Hittade en del som vi ska skänka till typ Myrorna. Hela kläder som ingen av oss använder; bättre att skänka än att slänga.
Jag ska ta en längre promenad med Midna om en stund. Hon ligger just nu och smälter frukosten.

Presentation


Billefalts

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggportalen

Gästbok

Katt


Ovido - Quiz & Flashcards