Alla inlägg den 24 april 2016

Av Åsa Billefält - 24 april 2016 11:38

Igår skulle det ske! Uppfödaren skulle ställa ut Midna. Hon blev sjuk och kunde därför inte agera handler. Okej men hur svårt kan det vara? Trava runt med hunden och visa upp henne för domaren? Piece of cake! Vi kör! Det går som det går. Första gången för oss alla; ingen av oss har hållt på med hundutställning.
Vi kom dit en bra stund innan vi skulle vara där. Midna tyckte det var spännande med alla hundar och alla goda dofter på marken och träden. Inne i hallen var fullt med hundar; Grand danois, Afghan och Chow chow - för att nämna några. Rena himmelriket för Midna med så många hundar! Det skälldes och ylades från hallens alla hörn och kanter. Midna hade fullt upp att titta på både hundar och människor. Hon blev överlycklig när hon fick hälsa på en hanhund bredvid oss. De blev nog lite förtjusta i varandra ;-).
Midna var sist ut bland Malamuterna. Det innebar att vi kunde tjuvkika.
Så blev det Midnas tur. Maken fick agera handler (jag har fått ryggvärken from hell och dotra är för ung). Det gick bra när de travade runt. Midna tyckte det var som en rolig lek. Sedan skulle de trava diagonalt. Då hoppade hon lite men lugnade sig fort. Hon lade sig på rygg framför domaren, den lilla pajasen vill ju att ALLA ska hälsa på och kela med henne :-). Hon fick blått i bedömningen. Very good. Inte illa för en orutinerad debutant. Första plats i kategorin unghund tik. Nu har Midna fått sin första rosett!

Presentation


Billefalts

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggportalen

Gästbok

Katt


Ovido - Quiz & Flashcards