Alla inlägg den 10 juni 2016

Av Åsa Billefält - 10 juni 2016 09:25

Nu står åter helgen för dörren. En vecka kvar och sedan går min kära make på semester.
Igår var det svalare temperatur så jag och dotra tog med Midna på promenad. Drygt 7,7 km kom vi då vi mötte maken. Skönt för vovven att röra på sig. Bristen på motion gör att hon hittar på sattyg eller blir bråkig. Som en uttråkad tre åring ungefär. Men jag rår ju inte på vädrets makter! Midna mår inte bra av värmen. Vi leker mycket inomhus där det är betydligt svalare än ute. Men lek ersätter inte motion. Ibland vill hon inte gå ut. Vi gör så gott vi kan; har vatten i kylen så alla tre får svalkande vatten att dricka. Jag gjorde isglass till Midna förra veckan men de är uppätna nu.
Vad ska vi göra i helgen då? Trädgårdsarbete. Nu måste vi plantera klart i bersån! Snart dags att klippa ned syrenerna och då tycker jag att de bör ha rotat sig! Vi ska väl titta på diskmaskin också! Skönt att slippa handdiska... Vad bortskämd man blir med diskmaskin. Jag har ju handdiskat större delen av mitt vuxna liv! Finns det något tråkigare? Ja handtvätta då i så fall. Handtvätta fick vi... jag göra när vi var på resande fot både med och utan husvagn.
I dag jobbar kära maken hemma; ska strax börja skriva lista inför veckohandlingen. Fredag = veckohandling.
Å! Jag såg att några av fröerna som jag sådde förra helgen börjar komma! Salladen börjar kika upp ur jorden och något mer, blomkål eller rödbeta. Då återstår det att se på sikt vad som döljer sig under den hårda ytan! Spännande! Undrar om vi kan skörda första vitlöken i dag?

Presentation


Billefalts

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggportalen

Gästbok

Katt


Ovido - Quiz & Flashcards