Alla inlägg den 1 januari 2018

Av Åsa Billefält - 1 januari 2018 23:59

Då återstår det bara tio minuter av Årets första dag. Jobbardag i morgon för <3 maken. Trist att han inte kunde jobba hemifrån. Nåväl, det går ändå! Lite nyttigt att längta också.
Vad har vi gjort då, förutom halkat en promenad? Jo vi har tvättat tre maskiner med tvätt. Varit på Kvantum och komphandlat. Sedan har vi slappat i soffan, ätit rester från igår, slappat i soffan framför TVn; bland annat såg vi Bron och en del av Jurassic Park.
Nu ligger jag i sängen och är så där lagom pigg för att inte kunna somna! Åtminstone inte på ett tag. Klockan ringer tidigt i morgon; redan 4.30 Måste ju se till att maken kommer upp till tåget.
Årets allra första dag är strax till ända. God natt och sov gott!

Av Åsa Billefält - 1 januari 2018 14:30

Maken och jag tog en promenad med Midna eftersom hon sade det med kroppsspråket. Grådis och duggregn. Väldigt halt på vägen. Vi gick knappt två kilometer. Trots det grådaskiga "ljuset", halkan och duggregnet - som ökade i styrka - var det en skön promenad, tycker jag. Frisk, klar luft som fyllde lungorna med syre! Om bara det hade varit en gnutta solljus så kanske man hade känt sig lite piggare! John Blund knackar ju på dörren när det är så här grått och trist. Men det är bara att bita ihop och gilla läget! Ofattbart att klockan är cirka 14.30 med tanke på bristen av solljus... Av "ljuset" att döma kan man tro att det är skymning.

Av Åsa Billefält - 1 januari 2018 10:59

God fortsättning! Hoppas nyårsfirandet blev trevligt. Vi hade trevligt med goda vänner.
Maken och jag kom i säng vid 2.30 och gick upp strax före 10.
Vi bestämde att vi ska börja året utan vin. Inget vin förrän mitt party. Egentligen borde vi lägga undan de pengarna.
Jag har någon idé eller två angående företagandet. Det är även dags att uppdatera prislistan.
I morgon ska maken åka i väg till vårt ena grannland; jobbresa. Ingen mjukstart för honom inte. Nåja, det är som det är!
Midna vaknade glad för tredje dagen i rad! När hon är glad är vi glada. Ska strax gå upp och meddela dottern att det vankas frulle. Katterna vill med all säkerhet komma ut från hennes rum. Eros vill nog gå ut en stund. Athena vill nog ligga och gosa i soffan.
Nä nu ska frun resa på sin lekamen och gå upp på övervåningen.

Presentation


Billefalts

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggportalen

Gästbok

Katt


Ovido - Quiz & Flashcards