Alla inlägg den 18 september 2014

Av Åsa Billefält - 18 september 2014 16:41

  Då är de snart helg - skönt! Vi tjuvstartar lite;   maken arbetar hemifrån i morgon så då får vi sovmorgon! Skönt! En hel timme extra i  !

Å jag vill fortsätta baka... i morgon alltså! Vi får snart stuva om i frysen så allt får plats  ! En god vän föreslog att jag skulle öppna kondis. Ja, om jag hade råd så skulle en av mina drömmar slå in! Det är ju inte gratis och dessutom en tuff bransch; jag skulle inte vara direkt ensam på marknaden i så fall. Men drömma är gratis, har jag hört...

Nehe, nu tar jag helg från bloggen - tror jag  ! Man vet aldrig....

Av Åsa Billefält - 18 september 2014 11:43

  97 muffins! Jag är faktiskt nöjd, trots att jag lackade ur och nästan, men bara nästan, slängde ut första plåten till hönsen! Muffinsformarna av ett billigare märke höll inte formen; smeten rann ut och de bakades ihop. Men jag lugnade ned mig; provsmakade en till   och den var riktigt god! 95 äppelmuffins ska in i frysen; jag smakade en och   maken ska få en i kväll. Jag undrar vad jag ska göra med dessa bakverk; ingen av oss är storkonsumenter av kaffebröd. Nåväl, de blir ju inte förstörda i första taget  !

Katten tycker att jag är tråkig fortfarande; medan jag bakade låg hon på mattan framför vedspisen och sov. Nu sitter hon i fönstret med ryggen åt mig och visar med kroppsspråket att ja, "mamma" finns men det är mer spännande att titta ut.


  Undrar om de sista är så pass svala att de går att förpacka?

  Några muffins fastnade på bild  !

Av Åsa Billefält - 18 september 2014 07:37

  Det var värst vad det var dimmigt! Eller var det ögonen som var suddiga? Nä, dimma... Älvorna dansar fortfarande.

Det var lite tjockt på vissa ställen på vägen till bussen. Och det tjocknade på medan vi väntade vid hållplatsen; jag såg knappt något alls! Jag såg inte om det kom någon bil; tur att vägen är bred och att    är pigg   . Men skylten vid avfarten in på "vår" väg syntes knappt.

Fjäderfäna stod nästan på rad i hönshuset när jag kom in. De hade nästan flaxat ut allihop innan jag klivit ut ur huset.

Nu har jag druckit upp   nr två; dags att sätta fart! Det står muffinsbak på schemat i dag.   

Presentation


Billefalts

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggportalen

Gästbok

Katt


Ovido - Quiz & Flashcards