Alla inlägg den 17 juli 2016

Av Åsa Billefält - 17 juli 2016 14:51

Dottern och jag gick en promenad på 2,8 km. Vi gick i förväg; maken skulle hämta upp oss längs vägen eftersom vi skulle till tippen, Återvinningscentralen alltså.
Vi tog vägen genom skogen, vilket vi meddelade maken.
Jösses vad mycket bär vi såg! Vi hade ju ingen burk med oss men vi tänkte att maken kunde droppa oss där han hämtade oss så skulle vi gå hem. Det var ju läge att handla när vi ändå var inne i sta'n och då bestämde vi att då köper vi en burk.
Vi hade ca 20 kartonger som vi slängde. Det var inte roligt; mycket av det som slängdes var ju förstört av mössen. Saker som både jag och dottern ville ha kvar. De flesta av mina babykläder och lakan t ex. En del av "skräpet" hade varken jag eller dottern sett när vi rensade förra söndagen. Man kan inte bara ta för givet att allt är trasigt bara för att det synliga är det. Och de där kartongerna skulle inte ha stått där alls! Jag i min enfald trodde de stod på någon av kattvindarna! Nu fick det mesta kastas som brännbart avfall på tippen :-( i stället.
Sedan styrde vi kosan till ICA Maxi. Burken blev en hink. Men vi bestämde att vi skulle ta en promenad senare; vi skulle lämna tillbaka kärran hos min syster och svåger samt äta lunch.
Nu är det kaffedags för att smälta korven, kalkonkorv till mig och grillkorv till dotter och make! Sedan ska jag ta ut Midna på en rastning och därefter tar jag med mig dottern ut; hon får jaga Pokemon och jag plockar bär i vår nya hink!

Av Åsa Billefält - 17 juli 2016 10:47

Jaha så är helgen nästan slut. Nu ska vi dricka dagens första java. Sedan ska jag och dotra ta en promenad. Hon har laddat ned Pokemon Go och ska jaga, hon törs inte gå själv ;-P. I fortsättningen kan hon följa med på bär-, hund-, och svamppromenader så kan hon jaga Pokemon samtidigt...
Å kära maken ska beta av ytterligare en arbetsvecka innan hans nästa semesterperiod.
Vad ska vi göra i dag då? Ja det finns ju alltid något att göra! Ta reda på ren tvätt och tvätta mera, ut och plocka bär och svamp, promenera Midna... för att nämna några aktiviteter..

Presentation


Billefalts

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggportalen

Gästbok

Katt


Ovido - Quiz & Flashcards