Alla inlägg den 20 januari 2017

Av Åsa Billefält - 20 januari 2017 07:30

Igår kom <3 maken hem. En timme tidigare än vanligt. Nu är flocken komplett, tycker Midna. Hon blev som vanligt överlycklig.
Nu har vi ätit frukost, maken och jag, och dagens första java är på G. Det står och sjunker just nu. Dottern har gjort sig i ordning och ska äta frulle. Hoppas jag!
Men så skönt att ha en fungerande bil! Ingen antispinn som kopplar i och ur under färd i tid och otid! Och så var det barmark igår eftermiddag. Växlande väder har vi haft under veckan. I början var det minusgrader, -9 måndag eller tisdag, och sedan runt nollan och igår hade vi nästan +6. Igår kväll var det lite kyligare, det var stjärnklart och gräset hade börja frysa till. Nu är det ungefär nollgradigt.
Ah, så gott med dagens första java! Det är baske mig den godaste och bästa javan på hela dagen.
Lite trött i ögat. Ja ligger man och tittar på en rulle tills klockan är mycket får man skylla sig själv! Filmen är bra; Amadeus. Bra musik - om man gillar klassiskt. En av de bästa filmscenerna är när Mozart blir utskälld av sin svärmor och det övergår till Nattens Drottning, en aria ur Trollflöjten. För övrigt är just den arian min absoluta favorit. Jag älskar Mozarts musik; så rent och annorlunda. Kort och gott; mycket vacker musik.
Undra sade flundra vad vi ska göra i helgen? Ja förutom att ta ett nappatag med veden ;-).
Strax dags för morgonrastning. Fröken Trötter har inte visat något intresse av att gå ut. Nej den damen får man muta ut till hallen på morgnarna i veckorna. En liten godisbit på golvet brukar göra susen. Nu kräktes hon :-(.

Presentation


Billefalts

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggportalen

Gästbok

Katt


Ovido - Quiz & Flashcards